Habverés:
Önts 200ml tejszínt egy tálba,majd habverővel verd fel. tejszínt addig verd,míg kis hegycsúcsok lesznek benne,de hagyd abba,még mielőtt a habtúl kemény lesz.
Lime-Krém:
Kis lyukú reszelőn reszeld le a lime(zöld citrom)héját,majd egy tálban keverd a mascarpone sajthoz.A sajtos keverékre szitáld rá a porcukrot,majd az egészet addig keverd,amíg sime,zöld pettyes krémet kapsz...
Vanília Krém:
A vaníliakrémhez szitálj a tejszínhez egy evőknál porcukrot,és adj hozzá fél kiskanál vaníliaaromát,majd verd fel!
Málna Krém:
A málnakrémhez törj össze 150g friss málnát egy villával,majd 1,5evk. porcukorral keverd a tejszínhabhoz..
Kakaós Vajkrém:
A vajat tedd egy tálba,és keverj bele kakaót,és egy evk.-i vizet adj hozzá a vajas kakaóhoz,majd keverd össze..