Mérés:
Mielőtt hozzákezdesz a süéshez,győződj meg arról,hogy beszereztél-e minden hozzávalót a süteményhez.Amikor sütsz,fontos,hogy pontosan kimérj mindent,és semmit se hagyj ki,különben a sütid máshogy fog sikerülni,mint te azt eltervezted.A szilárd hozzávalókat konyhai mérlegen,a folyékonyakat pedig mérőpohárral,vagy esetleg mérőkanállal mérd ki!
Tisztaság:
Sütéskor próbálj használat után mindent elmosgatni és a helyére rakni.Ha valamit kiöntesz,akkor azonnal töröld fel.És mielőtt sütni kezdenél,mindig moss alaposan,szappannal kezet,és ha hosszú a hajad,akkor gumizd össze!
Sütési Idő:
Nagyon fontos,hogy pont annyi ideig süss,ameddig az a nagykönyvbe be van írva.Ha oda 32 perc van írva,akkor addig kell sütni..A sütőt nem ajánlatos ki-be csukogatni,mert annál később készül el a finomság..
Melyik Szint?(HELP!)
Sütéshez mindig a sütő középső szintjét használjuk,hacsak a receptben nincs más utasítás...
A Sütemények Tárolása:
A kihűlt tortákat,omlós süteményeket és kekszeket tárolhatod légmententesen zárt edényekben,vagy a fagyasztóban.A krémesebb sütiket hűtőszekrényben kell tárolni!